Nefinančné dary

Karpatská nadácia s vďakou prijíma aj nefinančné dary.

Dary ako grafické služby, právnická rada či kancelárske potreby potrebné pre prácu nadácie sú vítaným príspevkom na administratívne náklady programových aktivít.

V októbri 2013 Karpatskú nadáciu podporila spoločnosť GfK Slovakia realizáciou bezplatného prieskumu verejnej mienky o vnímaní nadácie. Z prieskumu sme sa dozvedeli mieru dôveryhodnosti nadácie z pohľadu obyvateľov východného Slovenska aj to, ktoré z našich programov sú verejnosti najviac známe. GfK Slovakia je lídrom v oblasti prieskumu trhu a marketingového poradenstva na Slovensku.

Koncom roka 2012 sme získali podporu spoločnosti websupport.sk v podobe bezplatného hostingu Freeweb. V rámci ich programu podpory nových sľubných webových projektov a overených nekomerčných produktov poskytuje websupport.sk zdarma svoj komerčný produkt Custom hosting v rovnakej kvalite, vrátane plnej technickej podpory, vybraným neziskovým organizáciám a iniciatívam. Websupport.sk nám takto pomáha ušetriť financie na hosting našich webových stránok. Ďakujeme!

Karpatská nadácia
Letná 27