Ľudia

Petrikova Daniela
Daniela Petríková
Plant Manager
Lear Corporation Seating Slovakia, s. r. o.
Mgr. Elena Petrášková, LL.M :
Elena Petrášková
Viceprezidentka pre dcérske spoločnosti a externé služby
U. S. Steel Košice, s. r. o.
Ing. Pavel Jireček :

Laura Dittel
Riaditeľka
laura.dittel@karpatskanadacia.sk
Laura je riaditeľkou Karpatskej nadácie od roku 1995. Je absolventkou Fakulty verejnej správy UPJŠ v Košiciach a v roku 2014/2015 študovala verejnú politiku na Maxwell School of Citizenship and Public Affairs na Syracuse University (New York, USA) v rámci prestížneho Hubert H. Humphrey Fellowship. Voľný čas trávi v prírode a svet najradšej objavuje na bicykli.

TomasTorok
Tomáš Török
Manažér grantových programov
tomas.torok@karpatskanadacia.sk
Tomáš pracuje v Karpatskej nadácii od decembra 2012. Je zodpovedný za grantové programy a manažment kancelárie. Tomáš študoval politológiu na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Jeho koníčkami sú kultúra, filmy a cestovanie.

BarbaraKollarova
Barbara Kollárová
Manažérka pre PR a komunikáciu
barbara.kollarova@karpatskanadacia.sk
Barbara je v Karpatskej nadácii momentálne poverená úlohou manažérky pre PR a komunikáciu. V nadácii pracuje od roku 2014. Barbara vyštudovala angličtinu a slovenčinu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Svoj čas delí medzi prácu, rodinu, šport a prírodu.

Jana Petrekova
Jana Petreková
Projektová manažérka
jana.petrekova@karpatskanadacia.sk
Janka sa k nadačnému tímu pridala v apríli 2016 ako projektová koordinátorka programu My Machine Slovakia. Študovala na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Jej vášňou sú nové trendy v oblasti vzdelávania a výchovy. Napĺňa ju práca s deťmi a mladými. Voľné chvíle rada trávi v prírode.

Jana Krajkovičová
Projektová manažérka
jana.krajkovicova@karpatskanadacia.sk
Už viac ako 12 rokov sa Jana úspešne pohybuje v súkromnej sfére ako manažérka rôznych projektov, pôsobí tiež ako skúsený PR a marketing konzultant. Do nadácie prišla v roku 2016 a priniesla svoje bohaté skúsenosti z biznis sektora a pôsobí na pozícii projektovej manažérky. Vyštudovala manažment, žurnalistiku a získala doktorát z odboru lingvistiky na Prešovskej univerzite.

BarbaraKollarova
Lea Sabolová
Projektová asistentka
lea.sabolova@karpatskanadacia.sk
Lea asistuje pri manažmente grantových a štipendijných programoch a pri administratívnych prácach v nadácii od októbra 2015. Vyštudovala Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Medzi jej záľuby patrí fitness, korčuľovanie, sledovanie akčných filmov a pečenie raw koláčikov.

BarbaraSolteszova
Barbara Šoltészová
Finančná manažérka
barbara.solteszova@karpatskanadacia.sk
Barbara sa venuje financiám a účtovníctvu všetkých programov a aktivít nadácie už od jej založenia. Je absolventkou Ekonomickej univerzity v Bratislave. Keď má chvíľu voľna, rada si zalyžuje, bicykluje a trávi čas s rodinou.

Rastislav Sabatula
Projektový koordinátor
rastislav.sabatula@karpatskanadacia.sk
Rasťo začal užšie spolupracovať s Karpatskou nadáciou od roku 2013 v roli externého trénera pre vzdelávací projekt Trampolína. V roku 2015 sa ako dobrovoľník začal venovať písaniu blogov na web nadácie. V roku 2016 sa popri vedení tréningov stal aj manažérom projektu Trampolína. Jeho koníčkom je hlavne numizmatika a publikačná činnosť.

TarasKapral
Taras Kapraľ
IT podpora/dobrovoľník
Taras začal pomáhať v nadácii ešte počas štúdia na Technickej univerzite v Košiciach. Pre nadáciu pracuje vo svojom voľnom čase ako dobrovoľník a je nenahraditeľnou posilou pri správe webových stránok a technického vybavenia.

Lenka Čičatková
Projektová koordinátorka/dobrovoľníčka
bezsosrdcom@karpatskanadacia.sk
Lenka v roku 2009 získala štipendium F. Robeyho od Karpatskej nadácie, čo jej umožnilo študovať v USA v rámci programu Global Outreach. Svoj voľný čas, ktorý jej popri jachtingu a iných adrenalínových športoch stále ešte zvýši, venuje nadácii spolu so skúsenosťami nadobudnutými počas práce v zahraničí.

Fotografie pracovného tímu zhotovil bez nároku na odmenu Igor Tymczak. Ďakujeme!

Karpatská nadácia
Letná 27