Ľudia

Petrikova Daniela
Daniela Petríková
Plant Manager
Lear Corporation Seating Slovakia, s. r. o.
Mgr. Elena Petrášková, LL.M :
Elena Petrášková
Viceprezidentka pre dcérske spoločnosti a externé služby
U. S. Steel Košice, s. r. o.
Juraj Girman
Viceprezident Telekom IT
T-Systems Slovakia s. r. o., Košice
Michal Vašečka
Sociológ, Masarykova univerzita, Brno
Nguyen Huu Hung Cuong
Regionálny obchodný riaditeľ
Fpt Slovakia s.r.o.

Zuzana Zelinska
Zuzana Želinská
AVP – CFO & COO
NESS KDC, s. r. o.
JUDr. Vazil Hudák : Čestný člen Správnej rady
Vazil Hudák
Podpredseda Európskej investičnej banky
Čestný člen správnej rady

Revízorka

Jana Knezova
Jana Knežová
Odbor kultúry a cestovného ruchu
Úrad Košického samosprávneho kraja

Kancelária

Laura Dittel : Riaditeľka
Laura Dittel
Riaditeľka
laura.dittel@karpatskanadacia.sk
Laura je riaditeľkou Karpatskej nadácie od roku 1995. Je absolventkou Fakulty verejnej správy UPJŠ v Košiciach a v roku 2014/2015 študovala verejnú politiku na Maxwell School of Citizenship and Public Affairs na Syracuse University (New York, USA) v rámci prestížneho Hubert H. Humphrey Fellowship. Voľný čas trávi v prírode a svet najradšej objavuje na bicykli.

TomasTorok
Tomáš Török
Manažér grantových programov
tomas.torok@karpatskanadacia.sk
Tomáš pracuje v Karpatskej nadácii od decembra 2012. Je zodpovedný za grantové programy a manažment kancelárie. Tomáš študoval politológiu na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Jeho koníčkami sú kultúra, filmy a cestovanie.

BarbaraKollarova
Barbara Kollárová
Projektová manažérka
barbara.kollarova@karpatskanadacia.sk
Barbara pracuje v Karpatskej nadácii ako projektová manažérka od roku 2014. Vyštudovala angličtinu a slovenčinu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a celý svoj profesionálny život sa pohybuje v neziskovom sektore. Venuje sa hlavne tvorbe a realizácii projektov v oblasti neformálneho vzdelávania.
Jana Bodnárová
Finančná manažérka
jana.bodnarova@karpatskanadacia.sk
Jana pracuje v Karpatskej nadácii od októbra 2016. Je absolventkou Katolíckej univerzity Ružomberok a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Je zodpovedná za finančný manažment. Svoj voľný čas najradšej trávi s rodinou.

Katarína Novotná
Projektová asistentka
katarina.novotna@karpatskanadacia.sk
Katka je posilou v Karpatskej nadácii od mája 2017. Asistuje pri administratívnych prácach a manažmente grantových programov. Vyštudovala ekológiu na UPJŠ v Košiciach. Medzi jej záľuby patrí vyšívanie, grafický dizajn a prechádzky v prírode.

Veronika Miškech Fričová
Manažérka pre fundraising, PR a komunikáciu
veronika.m.fricova@karpatskanadacia.sk
Veronika pracuje pre Karpatskú nadáciu od Februára 2018. Vyštudovala marketing na University of Greenwich a získala MSc titul v štúdiach rozvoja a sociálnej antropológie na Birkbeck College, University of London. Pôsobila v súkromnom sektore a neziskových organizáciach vo Veľkej Británii a v Indii. V našej nadácii je zodpovedná za získavanie finančných prostriedkov, PR a komunikáciu. Vo voľnom čase cestuje a cvičí jogu.

Žofia Teplická
Projektová manažérka – MyMachine Slovakia
zofia.teplicka@karpatskanadacia.sk
Žofia prevzala koordinovanie nášho programu neformálneho vzdelávania MyMachine Slovakia v apríli 2018. Študovala medzinárodné podnikanie na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Profesionálne sa venuje organizovaniu neformálnych podujatí a projektovému manažmentu. Voľný čas trávi na výletoch so svojou rodinou a v komunitnom centre Naša chyža v Budimíre.

Mária Ház
Projektová manažérka
maria.haz@karpatskanadacia.sk
Mária pracuje v Karpatskej nadácia od apríla 2018. Je absolventkou Ekonomickej univerzity, študovala financie na St. Paul University v USA a lektorskú certifikáciu získala na Thames Valley University v Londýne. Má skúsenosti z podnikateľskej aj neziskovej sféry. Vo voľnom čase sa venuje záchranárskej kynológii a cestovaniu.

Fotografie pracovného tímu zhotovil bez nároku na odmenu Igor Tymczak. Ďakujeme!

Atachments / Prílohy

Karpatská nadácia