Správna rada

NESS KDC, s. r. o.
Daniela Petríková
Plant Manager
Lear Corporation Seating Slovakia, s. r. o.
Elena Petrášková
Viceprezidentka pre dcérske spoločnosti a externé služby
U. S. Steel Košice, s. r. o.
Juraj Girman
Viceprezident Telekom IT
T-Systems Slovakia s. r. o., Košice
Michal Vašečka
Sociológ
Associate professor, BISLA
Program director, BPI
Vazil Hudák
Podpredseda Európskej investičnej banky
Čestný člen správnej rady
ano

Revízorka

Jana Knežová
Odbor kultúry a cestovného ruchu
Úrad Košického samosprávneho kraja

Kancelária

Laura Dittel
Riaditeľka
laura.dittel@karpatskanadacia.sk
Laura je riaditeľkou Karpatskej nadácie od roku 1995. Je absolventkou Fakulty verejnej správy UPJŠ v Košiciach a v roku 2014/2015 študovala verejnú politiku na Maxwell School of Citizenship and Public Affairs na Syracuse University (New York, USA) v rámci prestížneho Hubert H. Humphrey Fellowship. Voľný čas trávi v prírode a svet najradšej objavuje na bicykli.
Tomáš Török
Manažér grantových programov
tomas.torok@karpatskanadacia.sk
Tomáš pracuje v Karpatskej nadácii od decembra 2012. Je zodpovedný za grantové programy a manažment kancelárie. Tomáš študoval politológiu na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Jeho koníčkami sú kultúra, filmy a cestovanie.
Barbara Kollárová
Projektová manažérka
barbara.kollarova@karpatskanadacia.sk
Barbara pracuje v Karpatskej nadácii ako projektová manažérka od roku 2014. Vyštudovala angličtinu a slovenčinu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave a celý svoj profesionálny život sa pohybuje v neziskovom sektore. Venuje sa hlavne tvorbe a realizácii projektov v oblasti neformálneho vzdelávania.
Jana Bodnárová
Finančná manažérka
jana.bodnarova@karpatskanadacia.sk
Jana pracuje v Karpatskej nadácii od októbra 2016. Je absolventkou Katolíckej univerzity Ružomberok a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Je zodpovedná za finančný manažment. Svoj voľný čas najradšej trávi s rodinou.
Katarína Novotná
Projektová asistentka
katarina.novotna@karpatskanadacia.sk
Katka je posilou v Karpatskej nadácii od mája 2017. Asistuje pri administratívnych prácach a manažmente grantových programov. Vyštudovala ekológiu na UPJŠ v Košiciach. Medzi jej záľuby patria rôzne kreatívne činnosti, hlavne maľovanie a grafický dizajn.
Žofia Teplická
Projektová manažérka – MyMachine Slovakia
zofia.teplicka@karpatskanadacia.sk
Žofia prevzala koordinovanie nášho programu neformálneho vzdelávania MyMachine Slovakia v apríli 2018. Študovala medzinárodné podnikanie na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Profesionálne sa venuje organizovaniu neformálnych podujatí a projektovému manažmentu. Voľný čas trávi na výletoch so svojou rodinou a v komunitnom centre Naša chyža v Budimíre.
Mária Ház
Projektová manažérka
maria.haz@karpatskanadacia.sk
Mária pracuje v Karpatskej nadácia od apríla 2018. Je absolventkou Ekonomickej univerzity, študovala financie na St. Paul University v USA a lektorskú certifikáciu získala na Thames Valley University v Londýne. Má skúsenosti z podnikateľskej aj neziskovej sféry. Vo voľnom čase sa venuje záchranárskej kynológii a cestovaniu.
Jan Melikant
Manažér pre fundraising, PR a komunikáciu
jan.melikant@karpatskanadacia.sk
Jan pracuje pre Karpatskú nadáciu od Februára 2019. Vyštudoval filmovú a televíznu produkciu na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. V našej nadácii je zodpovedný za získavanie finančných prostriedkov, PR a komunikáciu.
Laura Dittel
Riaditeľka