Prebuďme Východ

Východnému Slovensku pomáhame už viac ako 25 rokov. Miesta, ktoré potrebujú pomoc sú aj málo rozvinuté regiónu, kde to pomaly usína. Ľudia tu mali svoju prácu, záľuby, plány a sny. Žiaľ, dnes sú to SPIACE DOLINY, kde akoby zastal život a ľudia nevidia perspektívu budúcnosti.

PREBUĎME ICH!

V našich Spiacich dolinách hľadáme komunitných lídrov, ktorí dokážu vznietiť iskru záujmu občanov o svoje okolie. Našim lídrom poskytneme intenzívny tréning, kde sa naučia praktické zručnosti ako urobiť reálne zmeny vo svojej komunite/obci. Sme presvedčení, že silné komunity dokážu svoje obce skutočne prebudiť.

Staň sa aj Ty prebúdzačom Východu.

PODPOR NÁS SUMOU ASPOŇ 21 EUR A AKO POĎAKOVANIE ZÍSKAŠ JEDEN Z UNIKÁTNYCH BUDÍKOV.

100% PRE LEPŠIE VÝCHODNÉ SLOVENSKO, 0% PRE KARPATSKÚ NADÁCIU

Všetky peniaze, ktoré vyzbierame použijeme na podporu východného Slovenska. Peniaze budú použité ako odmena úžasným ľuďom z chránenej dielne OZ Barlička, ktorí budíky pripravovali a na program PREBUĎME VÝCHOD.

POĎAKOVANIA PRE VÁS

Cieľom našej práce je PREBÚDZANIE, ktorého symbolom je budík 🙂 Dali preto dokopy 7 umelcov z východného Slovenska, ktorí sa rozhodli zapojiť do nášho projektu bez nároku na odmenu. Navrhli vizuál 7 historických regiónov Slovenska: Zamagurie, Tatry, Spiš, Šariš, Gemer, Abov a Zemplín, ktoré zdobia naše budíky.

POMOC ĽUĎOM SO ZDRAVOTNÝM ZNEVÝHODNENÍM

Každý budík, ktorý od nás dostanete, pripravuje jeden z výnimočných ľudí z chránenej dielne Barlička. Tvoja podpora tak bude pomáhať hneď dvakrát, pretože časť tvojho daru ide priamo im 🙂

STAŇ SA ČLENOM EXKLUZÍVNEHO KLUBU PREBÚDZAČOV VÝCHODU

Naše budíky sú v limitovej edícii 100 kusov z každého návrhu. Preto neváhaj a podpor nás čo najskôr a môžeš sa stať jedným zo šťastlivcov, ktorému pošleme domov budík, ktorý zaujme svojím dizajnom, ale najmä svojím príbehom. Budík, ktorý skutočne prebúdza a pomáha.

ĎAKUJEME!