Bež so srdcom 2017 – Posledná možnosť získať štartovné číslo na 94. MMM!

Charitatívny program Bež so srdcom je už druhým rokom stabilnou podporou charitatívnych myšlienok v rámci Košického maratónu mieru. Tentokrát Vám prinášame poslednú možnosť, ako sa prihlásiť na maratón či polmaratón, ktorý sa pobeží 1. októbra v Košiciach a zároveň podporiť Spoločnosť detskej onkológie. Registrácia na maratón je už uzavretá. Nezme3kajte túto poslednú šancu bežať. Nezahoďte šancu spojiť svoj beh s dobrým skutkom. Využite šancu bežať so srdcom!

Posledná možnosť kúpiť-vydražiť si tri štartovné čísla môžete prostredníctvom aukčného portálu na Ľudiaľuďom.sk. Podporiť tak môžete jednu z troch skvelých organizácií. Vydražte si štartovné číslo: pomôžete, podporíte a pobežíte.

Máme radi Ukrajinu – prispej na pomoc utečencom z Ukrajiny

Tvoj dar pomôže riešiť akútne potreby Ukrajincov a Ukrajiniek, ktorí utekajú pred vojnovým konfliktom. Pomôžeš zabezpečiť základné životné potreby, právnu, sociálnu a psychologickú pomoc. Umožníš, aby si našli prácu, deťom vzdelávať sa a mohli žiť čo najplnohodnotnejší život.

Prispej na našu výzvu Máme radi Ukrajinu a podpor prácu organizácií na východnom Slovensku, ktoré priamo pomáhajú ľuďom prichádzajúcim z Ukrajiny na naše územie.