Dobré správy z východu

V polovici roka 2021 začala Karpatská nadácia s produkciou vlastného podcastu Dobré správy z východu. Jeho cieľom je cez rozhovory so zaujímavými ľuďmi a odborníkmi prinášať návody či riešenia, ako urobiť z východného Slovenska lepšie miesto na život. Hostiteľka a riaditeľka nadácie Laura Dittel v štúdiu už privítala sociológa Michala Vašečku, grafického dizajnéra a netradičného sprievodcu Igora Kupca, generálneho riaditeľa Inšpekcie životného prostredia SR Jána Jenča, odborníka na dezinformácie Tomáša Kriššáka či manažérku a komunitnú aktivistku Žofiu Teplickú. Podcasty si môžete vypočuť na platforme Spotify.

Máme radi Ukrajinu – prispej na pomoc utečencom z Ukrajiny

Tvoj dar pomôže riešiť akútne potreby Ukrajincov a Ukrajiniek, ktorí utekajú pred vojnovým konfliktom. Pomôžeš zabezpečiť základné životné potreby, právnu, sociálnu a psychologickú pomoc. Umožníš, aby si našli prácu, deťom vzdelávať sa a mohli žiť čo najplnohodnotnejší život.

Prispej na našu výzvu Máme radi Ukrajinu a podpor prácu organizácií na východnom Slovensku, ktoré priamo pomáhajú ľuďom prichádzajúcim z Ukrajiny na naše územie.