Náš tím

Viceprezident Telekom IT
Deustche Telekom IT Solutions Slovakia
Jana Knežová
Vedúca Odboru kultúry a cestovného ruchu
Košický samosprávny kraj
Daniela Petríková
Operations director East Europe
Lear Corporation Seating Slovakia
Elena Petrášková
Viceprezidentka pre dcérske spoločnosti a externé služby
U. S. Steel Košice
Michal Vašečka
Sociológ
Bratislava Policy Institute
Vazil Hudák
Vice-prezident Globsec
Čestný člen správnej rady
ano

Dozorná rada

Jana Dravecká
Finančná riaditeľka
Nadácie otvorenej spoločnosti
Marián Prievozník
advokát

Kancelária

Laura Dittel
Riaditeľka
laura.dittel@karpatskanadacia.sk
Laura je riaditeľkou Karpatskej nadácie od roku 1995. Je absolventkou Fakulty verejnej správy UPJŠ v Košiciach a v roku 2014/2015 študovala verejnú politiku na Maxwell School of Citizenship and Public Affairs na Syracuse University (New York, USA) v rámci prestížneho Hubert H. Humphrey Fellowship. Voľný čas trávi v prírode a svet najradšej objavuje na bicykli.
Veronika Miškech Fričová
Manažérka pre programy a fundraising
veronika.m.fricova@karpatskanadacia.sk
Veronika pracuje pre Karpatskú nadáciu s krátkou prestávkou od Februára 2018. Vyštudovala marketing na University of Greenwich a získala MSc titul v štúdiach rozvoja a sociálnej antropológie na Birkbeck College, University of London. Pôsobila v súkromnom sektore a neziskových organizáciach vo Veľkej Británii a v Indii. V našej nadácii je zodpovedná za získavanie finančných prostriedkov a koordináciu programov. Vo voľnom čase cestuje a cvičí jogu.
Nora Čéplőová
Manažérka grantových programov
nora.ceploova@karpatskanadacia.sk
Nora pracuje v Karpatskej nadácii od apríla 2021. Je zodpovedná za grantové programy. Nora študovala verejnú správu na Univerzite Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Jej koníčkami sú čítanie a vzdelávanie sa v oblasti špeciálnych výchovno vzdelávacích potrieb detí.
Mária Ház
Projektová manažérka
Active Citizens Fund
maria.haz@karpatskanadacia.sk
Mária pracuje v Karpatskej nadácia od apríla 2018. Je absolventkou Ekonomickej univerzity, študovala financie na St. Paul University v USA a lektorskú certifikáciu získala na Thames Valley University v Londýne. Má skúsenosti z podnikateľskej aj neziskovej sféry. Vo voľnom čase sa venuje záchranárskej kynológii a cestovaniu.
Katarína Novotná
Projektová asistentka
Active Citizens Fund
katarina.novotna@karpatskanadacia.sk
Katka je posilou v Karpatskej nadácii od mája 2017. Asistuje pri administratívnych prácach a manažmente grantových programov. Vyštudovala ekológiu na UPJŠ v Košiciach. Medzi jej záľuby patria rôzne kreatívne činnosti, hlavne maľovanie a grafický dizajn.
Žofia Teplická
Projektová manažérka
MyMachine Slovakia
zofia.teplicka@karpatskanadacia.sk
Žofia prevzala koordinovanie nášho programu neformálneho vzdelávania MyMachine Slovakia v apríli 2018. Študovala medzinárodné podnikanie na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Profesionálne sa venuje organizovaniu neformálnych podujatí a projektovému manažmentu. Voľný čas trávi na výletoch so svojou rodinou a v komunitnom centre Naša chyža v Budimíre.
Hana Neufeld
Koordinátorka programu
MyMachine Slovakia
pre západné Slovensko
hana.neufeld@karpatskanadacia.sk
Hana je posilou v projekte MyMachine od októbra 2020. Vyštudovala medzinárodné vzťahy na Masarykovej univerzite v Brne a politológiu na Haifskej univerzite v Izraeli. Profesionálne sa venuje projektovému manažmentu a rekreačne organizovaniu spoločenských podujatí. Voľný čas trávi na bicykli a v horách.
Adriana Zarembová
Programová manažérka
Program rozvoja rómskych komunít
adriana.zarembova@karpatskanadacia.sk
Adriana pracuje pre Karpatskú nadáciu od septembra 2021. Je absolventkou Aarhus University, kde študovala Interkultúrne štúdia. V rámci programu Teach for Slovakia pracovala ako učiteľka na základnej škole v Huncoviach. Okrem práce u nás, pôsobí aj ako mentorka v projekte Omama a ako programová koordinátorka vzdelávacieho programu Hrdinovia internetu. Voľný čas rada trávi v horách.
Roman Eštočák
Konzultant pre komunitné partnerstvá
Program rozvoja rómskych komunít
roman.estocak@karpatskanadacia.sk
Roman vyštudoval sociálnu pracu na UKF v Nitre. V oblasti sociálnej prace s rómskymi komunitami pracuje od roku 2002. Profesionálne pôsobí ako Koordinátor terénnych sociálnych pracovníkov v Prešovskom regióne. Od roku 2006 sa ako dobrovoľník venoval mentoringu rómskych žiakov. Taktiež sa venuje výučbe rómskeho jazyka.
Jana Bodnárová
Finančná manažérka
jana.bodnarova@karpatskanadacia.sk
Jana pracuje v Karpatskej nadácii od októbra 2016. Je absolventkou Katolíckej univerzity Ružomberok a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Je zodpovedná za finančný manažment. Svoj voľný čas najradšej trávi s rodinou.
Jan Melikant
Manažér pre fundraising, PR a komunikáciu
jan.melikant@karpatskanadacia.sk
Jan pracuje pre Karpatskú nadáciu od Februára 2019. Vyštudoval filmovú a televíznu produkciu na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. V našej nadácii je zodpovedný za získavanie finančných prostriedkov, PR a komunikáciu.
Náš tím