Malé percentá pre veľké zmeny.

Podporte vašimi dvoma percentami lepšie východné Slovensko – aj malé dve percentá môžu priniesť veľké zmeny.

Karpatská nadácia využíva dve percentá na podporu dobrých nápadov a šikovných ľudí na východnom Slovensku. Percentá poukázané podporovateľmi nadácie slúžia vo forme malých grantov na podporu zmysluplných projektov v tomto regióne. Rozdeľovanie vyzbieranej sumy na malé granty má svoj význam: obyvatelia malých aj väčších obcí sami tvoria a realizujú projekty, čím sa podporuje miestna kapacita riešiť lokálne potreby, spájajú sa ľudia, rôzne miestne inštitúcie, ako samospráva, školy, neziskové organizácie aj miestni podnikatelia.

Informácie, ktoré potrebujete na poukázanie 2 percent z dane z príjmu pre Karpatskú nadáciu:
Názov organizácie: Karpatská nadácia
Sídlo: Letná 27, 040 01 Košice
Právna forma: nadácia
IČO: 3199 5420

Všetky informácie, ako aj tlačivá, nájdete TU.

Ďakujeme!

slivky_facebook

Máme radi Ukrajinu – prispej na pomoc utečencom z Ukrajiny

Tvoj dar pomôže riešiť akútne potreby Ukrajincov a Ukrajiniek, ktorí utekajú pred vojnovým konfliktom. Pomôžeš zabezpečiť základné životné potreby, právnu, sociálnu a psychologickú pomoc. Umožníš, aby si našli prácu, deťom vzdelávať sa a mohli žiť čo najplnohodnotnejší život.

Prispej na našu výzvu Máme radi Ukrajinu a podpor prácu organizácií na východnom Slovensku, ktoré priamo pomáhajú ľuďom prichádzajúcim z Ukrajiny na naše územie.