Karpatské momenty 4/2012

Dnes sme vydali štvrté vydanie elektronického newslettera – štvrťročníka Karpatské momenty za rok 2012.

V tomto vydaní Karpatských momentov sa dozviete o tom, na čom Karpatská nadácia pracovala v posledných troch mesiacoch uplynulého roka. Prečítajte si o darčekovej poukážke Karpatskej vandrovky, o tom, čo je nové v našich grantových programoch, na poli vlastných projektov a aktivít a čo pripravujeme na zimné a skoré jarné obdobie 2013.

Ak máte záujem o jeho pravidelné posielanie na Vašu e – mailovú adresu, zašlite prosím požiadavku na adresu info@karpatskanadacia.sk. Radi vás zaradíme do distribučného zoznamu.

Máme radi Ukrajinu – prispej na pomoc utečencom z Ukrajiny

Tvoj dar pomôže riešiť akútne potreby Ukrajincov a Ukrajiniek, ktorí utekajú pred vojnovým konfliktom. Pomôžeš zabezpečiť základné životné potreby, právnu, sociálnu a psychologickú pomoc. Umožníš, aby si našli prácu, deťom vzdelávať sa a mohli žiť čo najplnohodnotnejší život.

Prispej na našu výzvu Máme radi Ukrajinu a podpor prácu organizácií na východnom Slovensku, ktoré priamo pomáhajú ľuďom prichádzajúcim z Ukrajiny na naše územie.