So zástupcami Medzinárodného menového fondu o rozvoji na východnom Slovensku.

Vo štvrtok 30. mája sme spoluorganizovali večeru so zástupcami Medzinárodného menového fondu a Ministerstva financií SR s témou regionálneho rozvoja na východnom Slovensku.

Karpatská nadácia v spolupráci s Americkou obchodnou komorou Košice, Ministerstvom financií SR a Medzinárodným menovým fondom – MMF organizovali pracovnú večeru so zástupcami misie MMF, firiem z východného Slovenska a ďalších dôležitých hráčov. Témou večery boli otázky regionálneho rozvoja na východnom Slovensku, nezamestnanosť v tomto regióne a možné riešenia a východiská.

Medzinárodný menový fond reprezentovali členovia James John, Hongyan Zhao, Biswait Banerjee a Marek Jakoby. Ministerstvo financíí zastupoval štátny tajomník Vazil Hudák. Za organizátorov sa na večeri zúčastnili Rastislav Puchala, riaditeľ Americkej obchodnej komory Košice a Laura Dittel, riaditeľka Karpatskej nadácie.

Máme radi Ukrajinu – prispej na pomoc utečencom z Ukrajiny

Tvoj dar pomôže riešiť akútne potreby Ukrajincov a Ukrajiniek, ktorí utekajú pred vojnovým konfliktom. Pomôžeš zabezpečiť základné životné potreby, právnu, sociálnu a psychologickú pomoc. Umožníš, aby si našli prácu, deťom vzdelávať sa a mohli žiť čo najplnohodnotnejší život.

Prispej na našu výzvu Máme radi Ukrajinu a podpor prácu organizácií na východnom Slovensku, ktoré priamo pomáhajú ľuďom prichádzajúcim z Ukrajiny na naše územie.