Laura Dittel odcestovala na zahraničný štipendijný pobyt.

Po takmer 20 rokoch na pozícii riaditeľky Karpatskej nadácie vycestovala Laura Dittel na študijný pobyt, aby získala nové inšpirácie a nazbierala sily a energiu do ďalšieho rozvoja nadácie.

Obdobie od 1. augusta 2014 do 30. júna 2015 strávi na Univerzite v Syrakúzach (New York, USA), kde sa bude venovať témam rozvoja neziskových organizácií a nadácií, verejnej správe a politike. Tento pobyt absolvuje vďaka štipendiu v rámci Hubert Humphrey Fellowship, ktorý administruje Fulbrightova komisia.

Na pozícii riaditeľky Lauru Dittel zastupuje Katarína Minárová, ktorá sa v Karpatskej nadácii od roku 2009 venuje PR a komunikácii, medzinárodným projektom a Karpatskej vandrovke.

Máme radi Ukrajinu – prispej na pomoc utečencom z Ukrajiny

Tvoj dar pomôže riešiť akútne potreby Ukrajincov a Ukrajiniek, ktorí utekajú pred vojnovým konfliktom. Pomôžeš zabezpečiť základné životné potreby, právnu, sociálnu a psychologickú pomoc. Umožníš, aby si našli prácu, deťom vzdelávať sa a mohli žiť čo najplnohodnotnejší život.

Prispej na našu výzvu Máme radi Ukrajinu a podpor prácu organizácií na východnom Slovensku, ktoré priamo pomáhajú ľuďom prichádzajúcim z Ukrajiny na naše územie.