PODPOR NÁS SUMOU ASPOŇ 25 EUR A AKO POĎAKOVANIE ZÍSKAŠ JEDEN Z UNIKÁTNYCH BUDÍKOV.

PREBUĎME SPIACE DOLINY

Karpatská nadácia pomáha východnému Slovensku už 25 rokov, tam kde to najviac potrebujú. Rozhodli sme sa pomôcť miestam, kde to pomaly usína. Ľudia tu mali svoju prácu, záľuby, plány a sny. Žiaľ, dnes sú to SPIACE DOLINY, kde akoby zastal život a ľudia nevidia perspektívu budúcnosti.

Sme presvedčení, že aj s Tvojou pomocou dokážeme tieto SPIACE DOLINY prebudiť.

Ako prebudíme SPIACE DOLINY?

Vytvoríme nový grantový program, v ktorom:

1. identifikujeme komunitných lídrov s najväčším potenciálom
  2. poskytneme im skúsenosti našich partnerov, prvotriedny tréning a mentoring na vytvorenie efektívnej stratégie a uchopenie ich vízie.
  3. Spolu s kapitálom do štartu projektu, budeme súčasťou realizačného tímu tak, aby sa ich sny premenili na realitu.

V prvom kole projektu sme vytvorili kampaň PREBUĎME SPIACE DOLINY na www.startlab.sk, kde sa nám podarilo vyzbierať 5850 Eur vďaka čomu vytvoríme grantový program pre dve obce v dvoch SPIACICH DOLINÁCH.

Našim cieľom je však podpora všetkých piatich regiónov, preto sa budeme usilovať o vašu podporu kampane až do výšky 15 000 €.

100% PRE LEPŠIE VÝCHODNÉ SLOVENSKO, 0% PRE KARPATSKÚ NADÁCIU

Všetky peniaze, ktoré vyzbierame použijeme na podporu východného Slovenska. Peniaze budú použité na nákup materiálu pre výrobu poďakovaní, ako odmena úžasným ľuďom z chránenej dielne OZ Barlička, ktorí budíky pripravujú a na projekt PREBÚDZANIA SPIACICH DOLÍN, najmä ako vstupný kapitál pre naštartovanie projektov.

POĎAKOVANIA PRE VÁS

Cieľom našej práce je PREBÚDZANIE, ktorého symbolom je budík 🙂
Dali preto dokopy 7 umelcov z východného Slovenska, ktorí sa rozhodli zapojiť do nášho projektu bez nároku na odmenu.

Tí navrhli vizuál 7 historických regiónov Slovenska: Šariš, Spiš, Zemplín, Zamagurie, Gemer, Abov a Tatry, ktoré zdobia naše budíky.

POMOC ĽUĎOM SO ZDRAVOTNÝM POSTIHNUTÍM

Oslovili sme priateľov z občianskeho združenia Barlička v Prešove a ich chránenú dielňu, ktorým sa náš projekt veľmi páči a rozhodli sa nám pomôcť.
Každý budík, ktorý od nás dostanete, pripravuje jeden z výnimočných ľudí z tejto dielne. Tvoja podpora tak bude pomáhať hneď dvakrát, pretože časť tvojho daru ide priamo im 🙂

STAŇ SA ČLENOM EXKLUZÍVNEHO KLUBU PREBÚDZAČOV VÝCHODU

Vzhľadom na náročnosť výroby našich krásnych budíkov ich pripravujeme v limitovej edícii 100 kusov z každého návrhu. Preto neváhaj a podpor nás čo najskôr a môžeš sa stať jedným zo šťastlivcov, ktorému pošleme domov budík, ktorý zaujme svojím dizajnom, ale najmä svojím príbehom. Budík, ktorý skutočne prebúdza a pomáha.

CHCEM PODPORIŤ

Podpor nás sumou aspoň 25 eur na účet SK70 1100 0000 0029 2789 7684
a ako poďakovanie získaš jeden z unikátnych budíkov.
Do poznámky je potrebné uviesť:  Spiace doliny – meno a priezvisko

Ktorý budík ti pošleme ako poďakovanie?

Kam ti ho pošleme?